Улица у насељу Гељев мост коначно добила асфалт

ТРЕБИЊЕ │ Улица у требињском насељу Гељев мост, након пола вијека од почетка изградње првих кућа у овом насељу коначно је добила асфалтни пут.

Иницијатива за овај посао потекла је од мјештанке овог насеља која је молбу упутила градоначелнику Луки Петовићу. Градоначелник је одмах обећао санацију и асфалтирање улице и посао је реализован.

Ову улицу и њене мјештане  данас је обишао градоначелник Требиња Лука Петровић, који су му приредили дочек.

Према његовим ријечима за ову инвестицију издвојено око 80.000 KМ.

„Опредијелили смо се да ову улицу што прије завршимо. Овдје живе и породице погинулих бораца и ратни војни инвалиди и то се наметнуло градској управи да размишљамо о реализацији овог посла. Искористили смо ресурсе Хидроелектрана на Требишњици и градске управе, подијелили средства и данас имамо улицу укупне дужине 520 метара и можемо рећи да је ово насеље завршено са асфалтом“, казао је градоначелник Петровић.

Предсједник сектора Гучина у Мјесној заједници Горње Полице Зоран Радановић навео је да му је драго што је ријешен још један проблем у његовом сектору.

„Раније су саниране улице у насељу Гучина, уређен простор око изворишта Лушац, те изграђено игралиште. Ово нам је био приоритет који смо успјешно ријешили„, навео је Радановић.

Он је подсјетио да је у току и изградња пута од Гучине до Мокрих Долова, али, напомиње, да има још проблема који треба тек да се ријеше.

М.И.