Уз музику и кувано вино: Дочек Нове године на отвореном у Требињу

ТРЕБИЊЕ I У нову 2018. годину Требињце ће вечерас увести београдски „Бла Бла бенд“, а предгрупа је „Кругови у житу“.

Програм почиње у 21 час.

Из Градске управе позивају суграђане да 2018. годину дочекају на тргу, а обећавају добру забаву уз омиљене хитове поп, рок и народне музике и кувано вино.

Метеоролози кажу новогодишња ноћ без падавина, температура око три степена.

У Требињу ће, једино у источној Херцеговини, бити уприличен дочек Нове године на отвореном.

На иницијативу града Требиња, превозници који обављају градски превоз у нашем граду, обезбиједиће бесплатан превоз, како би се повећала безбиједност грађана у новогодишњој ноћи.

Сви поласци биће са аутобуског стајалишта испред „Маркета 99“ у центру града, а биће организовано пет аутобуса који ће превозити на пет путних релација.

На релацијама стајалиште Горица-Бањевци и стајалиште Мокри Долови-Гучина-Тини-јужни градски излаз аутобуси ће полазити у 1.00, 2.00, 2.30, 3.00, 3.30 сати.

По истом реду вожње саобраћаће и аутобус на релацији стајалиште Дражин До-Мостаћи-Засад-Хрупјела-Виногради-Горица (изнад основне школе).

Аутобус на релацији стајалиште Ластва-Аранђелово-Нудо полазиће у 1.00 и 3.30 сати, док ће аутобус на реалцији стајалиште Алексина Међа-Волујац-Чичево-Петрово поље-насеље Црнач-Згоњево кретати у 1.00, 2.30 и 3.30 сати.

Ако ћете забаву потражити на неким од тргова у сусједним приморским градовима: Будви, Херцег Новом или Дубровнику, подсјећамо, на регионалном путу Херцег Нови – Требиње путарина се неће наплаћивати данас и 01. јануара, одлучено је у компанији „Универзал Монте“, а на иницијативу Општине Херцег Нови.

Д.М.