IMG_20211014_104120[1].jpg (145 KB)

Након серије добрих игара, али и десетодневне паузе због репрезентативних обавеза, у суботу фудбалере Леотара очекује дерби кола Премијер лиге БиХ и утакмица са актуелним шампионом, бањалучким Борцем.

"Пред нама су четири изазовне утакмице, мечеви у којима имамо свој циљ, а то је да наставимо са добрим играма и освајањем бодова. Прво искушење је у суботу и меч са актуелним шампионом БиХ екипом Борца, рекао је на данашњој конференцији за штампу у просторијама ФК „Леотар“ Бранислав Крунић, тренер требињског премијерлигаша.

„Очекује нас изузетно тежак и квалитетан противник који је у посљедње вријеме подигао форму, пред нама је захтјевна и тешка утакмица, али ја сам оптимиста“, каже тренер Леотара.

Он наглашава да ће Леотар играти без три стандардна играча, Миловића, Параноса и Селуковића, а Мићуновић је повријеђен.

„То је шанса за остале играче да се наметну. Истрчаће на терен једанаест најбољих играча који ће дати све од себе да остваре одличан резултат“, наглашава Крунић.

„Борац је међу три најбоље екипе и очекује нас један од најтежих задатака ове фудбалске јесени. Бањалучани играју све боље и боље, овај меч долази у правом тренутку за нас. Респектујемо Борац, али све од нас зависи“, каже Срђан Андрић, првотимац Леотара.

Због директног ТВ преноса на Арена Спорт, термин утакмице између Леотара и Борца је помјерен са 15 на 14 часова.