Prijateljska Leotar Neretvanac 1.jpg (210 KB)

У првој припремној утакмици пред наставак првенства у Премијер лиги БиХ ФK "Леотар" је у Полицама одиграо 0:0 са трећепласираном екипом 3. хрватске лиге "Југ" НK "Неретва" из Метковића.

Видјело се да је екипама ово прва припремна утакмица и да су им ноге још "тешке". Прву прилику имао је домаћин у 20. минуту, али је Аћимовић био највиши у скоку и његов шут главом поред лијеве стативе голмана гостију завршио у гол ауту.

Метковићани су узвратили у 30. минуту, али шут Бухача зауставила је пречка.

Леотар је имао шансу у 34. минуту, али шут Милића одлично је одбранио голман Kозина. Током другог полувремена домаћин је имао шансе преко Арежине у 70. и Ристића у 90. минуту.

Након утакмице тренер Леотара Миодраг Бодирога рекао је да је презадовољан оним што је видио и да је дао прилику свим играчима.

Он је рекао да се стручни штаб захвалио појединим играчима након утакмице, а неки су остављени и њима ће се дати још неки период да буду у саставу Леотара да се до краја види да ли ти играчи заслужују дрес требињског премијерлигаша.

"Оно на чему смо првенствено инсистирали то је да будемо тркачки на нивоу, били смо. Тактички и технички још нисмо улазили у детаље и надам се да ће бити још боље у наредним утакмицама", нагласио је Бодирога.

SS FK Leotar.jpg (160 KB)

Prijateljska Leotar Neretvanac.jpg (179 KB)