bolnica-krsna-slava.JPG (130 KB)

Болница Требиње данас је обиљежила крсну славу - Свете врачеве Kозму и Дамјана.

Љубица Миљановић, директор ове здравствене установе, пoручила је да у наредној години свим докторима жели - што мање посла, само Одјељењу за гинекологију - што више.

„Што се тиче дијагностичких процедура, радићемо на унапређењу уз помоћ наше локалне заједнице и Министарства здравља као и Владе РС“, казала је она и додала да је Болница Требиње ове године имала доста посла.

„Нажалост, доста пацијената са малигним болестима, много саобраћајних удеса са младим људима. Зато овим путем апелујем на младост да не узимају алкохол и стимулативна средства у интересу њиховог здравља“, каже др Миљановић.

bolnica-krsna-slava-3.JPG (152 KB)

Славу је запосленима у требињској Болници честитао и градоначелник Требиња Мирко Ћурић, истичући да су у овој установи видљиви резултати рада на унапређењу здравствених услуга.

Пацијенти у сваком случају не смију испаштати, каже Ћурић и додаје да и њихове евентуалне притужбе треба озбиљно размотрити - да не остане све само на причи која ничим није утемељена.

bolnica-krsna-slava-2.JPG (156 KB)

„А наш циљ је да у наредном периоду створимо још боље услове за лијечење и да тежимо ка томе да сви запослени имају веће плате. Ево, данас смо у ситуацији да се и званично увјеримо шта је то урађено у протекле двије, три године. Топлотна пумпа је завршена, имамо адекватно гријање. Преко љета се надам да ћемо имати и адекватно хлађење. Хвала свима на разумијевању, знамо да су и пацијенти и запослени испаштали у протеклом периоду али ово је био капитални пројекат који се не може преко ноћи завршити“, објаснио је градоначелник Требиња.

Он је подсјетио да је Градска управа увијек на услузи Болници и да је главни интерес задовољство грађана.