rk-leotar-sloga.jpg (168 KB)

У Јутарњем програму нашег радија угостили смо Дарка Таврића, тренера Рукометног клуба „Леотар“ уочи вечерашње утакмице нашег тима са екипом „Kриваје“ из Завидовића, у оквиру петог кола Премијер лиге БиХ.

Иако је „Kриваја“ традиционално неугодан противник, који подједнако добро игра и на домаћем терену и у гостима, Таврић је увјерен у побједу својих играча.

„Наравно да идемо на четврту узастопну побједу. Не смијемо себи да дозволимо било какво опуштање. Kао и увијек, моји момци ће дати 300 одсто од себе и задњу кап крви, то је обавеза и према клубу и нашем граду“, истакао је Таврић.

Рукометни сусрет „Леотар“ – „Kриваја“ у Спортској дворани „Милош Мрдић“ вечерас почиње у 19 часова, а Таврић очекује да ће публика и овог пута бити „Леов“ осми играч.

„Позивамо све љубитеље рукомета да подрже наше момке, сматрам да су то итекако заслужили својим поступцима, борбом и посвећеношћу. И на прошлој утакмици публика нам је била 'вјетар у леђа', очекујем да то буде и вечерас“, поручио је тренер РK „Леотар“.

Разговарала: Влатка Мусић