Srn2022-6-24_1920707_2.jpg (164 KB)

Предсједник СНСД-а Милорад Додик и потпредсједница ове странке Жељка Цвијановић посјетили су Требиње.

Додик и Цвијановић разговарали су са активистима СНСД-а и коалиционих партнера.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је да су Републику Српску и народ сачувале њене снажне институције и да је то једино што мора да се има.

Он је нагласио да је данас на снази сложено, нестабилно вријеме, те да ће преживјети они који разумију ово вријеме и који су окупљени око народа и државе.

"Једино што морамо је да имамо снажне институције. Овај народ и ову републику сачувале су наше снажне институције", рекао је Додик на дружењу активиста СНСД-а и коалиционих партнера у Требињу.

Он је поручио да је СНСД учинио стабилним ово друштво и да ће га оставити стабилним и у наредним годинама.

"Гдје год дођемо срећемо нове људе који разумију у којим тешким околностима је било водити републику свих ових година, с једне стране у оквиру БиХ као неуспјешне и пропале земље и с друге стране странаца који упорно говоре да морамо да баш ту гдје је пропало да останемо", рекао је Додик.

Он је поручио да једино што је помагало јесте снага коју добијају од народа и на изборима, те да је када се има та снага, лако водити политику.

Додик је рекао да је СНСД успио и у томе да многи сада желе да дођу у Требиње, те да ће се једног дана кад заврши политички живот вјероватно "ушуњати" у овај град.

Он је додао и да ће побједа те странке на предстојећим изборима у октобру бити највећа до сада. "Ништа не успијева у животу и политици као побједа, она ће бити велика, вјерујем највећа до сада", поручио је Додик.

Генерални секретар СНСД-а Лука Петровић рекао је да је снага СНСД-а препознатљива у Херцеговини и Српској, те да је Требиње постало препознатљиво између осталог и због снаге, енергије посвећености странке да би овај град био привлачан.

"Остаћемо запамћени по дјелима као што је затворени базен који дуго година неће многи направити у овој регији, најљепши мост у Српској ће бити дио будуће источне обилазницем, као што је градски парк, ојачавање села", рекао је Петровић.

Он је додао да ова странка има визију да направе друге ствари за Требиње, што ће се како је истакао постићи заједничком снагом и енергијом, те да раде упорно, сигурно и за наредну побједу на изборима.

Жељка Цвијановић је изјавила да ће радити на томе да овај град, као и цијела Република Српска буду још развијенији и успјешнији.

Она је истакла да је Требиње данас непрепознатљиво и да је све то везано за заједничку политику те странке, те најавила да се неће стати на томе и да ће тај град у будућности бити још љепши, већи, развијенији и успјешнији.

„Радићемо то јер волимо нашу Републику Српску, Требиње, сваки наш град и сваког нашег човјека“, рекла је Цвијановић у обраћању на дружењу активиста СНСД-а и коалиционих партнера у Требињу.

Она је додала да подржава јачање мјесних, као и Градског одбора СНСД-а Требиње као "срце политичког живота" одакле се покрећу активности усмјерене на грађане.

„Идемо да прославимо у октобру заједничку побједу, као и друге побједе иза којих су стајали наши заједнички циљеви“, рекла је Цвијановић.

Она је додала да подржава јачање мјесних, као и Градског одбора СНСД-а Требиње као "срце политичког живота" одакле се покрећу активности усмјерене на грађане.

„Идемо да прославимо у октобру заједничку побједу, као и друге побједе иза којих су стајали наши заједнички циљеви“, рекла је Цвијановић.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић рекао је да ће и убудуће радити на томе да град буде још љепши, а тиме ће јачати и Република Српска.

Srn2022-6-24_1920707_1.jpg (261 KB)