Koracevic 1.jpg (329 KB)

Драгиша Кораћевић, нови је тренер РК Леотара, речено је данас на конференцији за новинаре.

Стеван Бекан, предсједник Управног одбора РК „Леотар“ је казао да је ово једногласна одлука свих чланова.

„Ово је један велики изазов, РК Леотар има велике амбиције, али исто тако, има велико повјерење у Драгишу који свакодневно ради на себи, он је мастер коуч рукомета, координатор школе рукомета и апсолутно заслужује ово мјесто“, казао је Бекан.

Кораћевић је истакао захвалност на повјерењу што је нови шеф стручног штаба и обећава да ће дати све од себе да има добру сарадњу и са играчима и навијачима али и свим пријатељима клуба.

„Као и до сада, клуб ће бити увијек испред мене и све одлуке које будем доносио, биће од срца и са свим срцем за Леотар и Требинје. Чекају нас многи изазови и 24 часа ћу тражити да будемо у рукомету и дамо све од себе. Настојаћемо да будемо још успјешнији и да будемо прави примјер свој нашој дјеци да што више дјеце се упише на рукомет и бави спортом“, објаснио је Кораћевић и подсјетио да су поразговарали са свим играчима од претходне сезоне и ускладу са могућностима, настојаће да задрже играче али и да појачају екипу.

„До сада нас је красио заједнички рад свих нас и не бисмо могли икога издвојити посебно. Труд и рад су нас одвели у Европу. И тај континуитет ћемо наставити“, закључио је Кораћевић.