grafiti.jpg (85 KB)

Представници удружења навијача „Црвене звезде Требиње“ и удружења навијача „Гробари Требиње“ постигли су заједнички договор да се уклоне сви навијачки графити у нашем граду, те да у наредном периоду ова два удружења појединачно интензивирају своје активности на промоцији спортског рада и представљања Требиња као града спорта.

На заједничком састанку представника удружења и Градске управе постигнут је договор да ће се у најскоријем периоду уклонити сви навијачки графити у граду осим оних на којима су ликови појединих навијача.

„Заједнички ћемо то да урадимо, да свима у Републици Српској, али и шире, дамо примјер да се све може урадити кроз сарадњу и један добар приступ“, наглашено је у заједничкој изјави.

Представници удружења ће упознати своје чланове о овој изјави, те својим активностима апеловати на њих да их се придржавају и да се понашају у складу са спортским духом и истинским навијачким принципима.

„Такође, обавеза свих је да се чувају градска и приватна имовина и поштују различити навијачки ставови. Сви они који у наредном периоду буду уништавали градску или приватну имовину треба да одговарају у складу са законом“, наведено је у изјави.

Град Требиње ће и у наредном периоду у складу са својим могућностима бити на располагању удружењима навијача, као истинским представницима два најпрепознатљивија српска клуба из нашег града.