policija.jpg (119 KB)

Полицијски службеници Полицијске станице Гацко јуче су лишили слободе два лица из Требиња, због постојања основа сумње да су починили кривична дјела „Отмица“ и „Нарушавање неповредивости стана“.

Лице иницијала С.М. пријавило је Полицијској станици Гацко да су у једну кућу провалила непозната лица, око 22.30 часова, на подручју општине Гацко, гдје је тренутно боравила са лицем иницијала Б.Б.

Непозната лица су принудила лице иницијала Б.Б. да крене са њима, а лицу иницијала С.М. да крене својим возило иза њих и да не покушава ништа.

Одмах по запримању пријаве полицијски службеници Полицијске станице Гацко предузели су све мјере и радње у циљу проналаска истих, те су исте ноћи у 23 часа, у мјесту Автовац, општина Гацко зауставили путничко возило марке „Tоuran“ у којем су пронашли лица иницијала Ђ.Ш., Н.Б. и Б.Б. Лица иницијала Ђ.Ш. и Н.Б. су одмах лишени слободе.

Након комплетирања и документовања предмета од стране полицијских службеника Полицијске управе Требиње, лица иницијала Ђ.Ш. и Н.Б. ће уз Извјештај о почињеним кривичним дјелима  „Отмица“ и „ Нарушавање неповредивости стана“  бити предати у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Требињу.