IMG-068bcc6fdc7d237c7fa5ad30e9807bb8-V.jpg (364 KB)

Поводом утакмице 33. кола М:тел Премијер лиге између ФK "Леотар" и НK "Широки Бријег", која је на програму у недјељу у 17:00 часова на стадиону "Полице", данас је одржана конференција за новинаре.

Марко Максимовић, тренер Леотара каже да је ово тренутак да се прикупи посљедњи атом снаге и да се да све од себе да се одигра утакмица на најбољи могући начин и да овај клуб дође до три бода.

„До посљедњег минута имамо право да се надамо и радимо па на крају када се све заврши ћемо направити анализу. Другим екипама се нисам бавио али чињеница за нас је да остајемо у лиги са побједом, нерјешеним или поразом Слободе и поразом Тузла сити. Ми смо лошији у скору од Игмана, Слоге из Добоја и Посушја. Ми се нећемо предати против Широког“, каже Максимовић.

Он је казао да су играчи спремни и да у недјељу ће сигурно бити занимљива утакмица.

Леотар ће против Широког Бријега играти за опстанак у м:тел Премијер лиги Босне и Херцеговине, а с обзиром да се очекује велика посјета,  клуб је одлучио да подржи акцију организације "Срби за Србе" и да сав приход од улазница донира за помоћ за изградњу куће за шесточлану породицу Бјелица из Требиња.