IMG_20220811_110004_resized_20220811_110106580.jpg (314 KB)

У 5. колу Премијер лиге БиХ ФК "Леотар" дочекује "Вележ" из Мостара. Ово је деби Требињаца пред својом публиком у овој сезони јер су претходне четири утакмице одиграли у гостима.

Са гостовања су донијели тек бод у првом колу, а у преостале три утакмице примили су девет, а дали само један гол.

Са друге, стране Мостарци су одиграли само двије утакмице и имају једну побједу, а другу утакмицу су играли неријешено.

Пред сутрашњу утакмицу, тренер Требињаца Марко Видојевић је нагласио да је најбитније да низ од три кола у којима је његова екипа поражена треба да се прекине.

"Имамо једног захтјевног противника која је по квалитету сигурно у врху БХ фудбала. У прошлој утакмици мислим да смо урадили одређен помак у игри у односу на претходне утакмице и изгубили стицајем неких околности те на све добре ствари требамо надовезати још више самопоуздања, жеље, енергије. Вележ је екипа која је мало мијењала играчки кадар у односу на прошлу сезону и надамо се повољном резултату. Сви момци су одрадили посљедњи тренинг и на све рачунам изузев Миловића због картона", рекао је Видојевић.

Прву утакмицу након дуго година у Полицама ће одиграти Дарко Ђајић који је позвао навијаче Леотара да у што већем броју дођу на утакмицу и да буду њихов дванаести играч.

"Распоред је био специфичан, а долази нам јака екипа Вележа. Очекује нас захтјевна утакмица, али као што све екипе имају мане тако их има и Вележ. Настојаћемо да њихове мане искористимо, а наше сакријемо и да се уз помоћ наших навијача након 90 минута заједно радујемо", објаснио је Ђајић.

Утакмица се игра у петак са почетком од 17.30.