У Аква парку Града сунца данас је почела сезона купања.

„Капије Града сунца за купаче остаће отворене до 15. септембра. На распоглагању су сви садржаји - шест базена, 13 тобогана, од оних за клинце до тобогана намијењених љубитељима адреналина, дугачких 200 метара а високих 21 метар“, каже за Радио Требиње Ана Бокоњић Буха, сарадник за информисање у Граду сунца.

Дневна цијена карте за аква парк је 25 КМ, дјеца нижа од 120 цм не плаћају улаз, а плаћања је  ослобођено и свако треће дијете, без обзира на узраст, за ове који базене посјећују породично.

Сезонска улазница је 150 КМ, што значи да њене власнике коришћење базена на дневном нивоу кошта око 1,60 КМ“, истиче она.

Врата посјетиоцима од ове сезоне отворио је и Бијели град.

„На располагању посјетиоцима су два блока Бијелог града – 60 луксузних апартмана, односно 320 смјештајних јединица. Град сунца од ове сезоне може да се похвали да у понуди има више од 500 кревета“, истиче Бокоњић Буха.

Додаје да и уочи сезоне туристички комлекс биљежи добре резултате на плану конгресног и спортског туризма: само у протекле три недјеље на конгресним манифестација и спортским радничким играма у Граду сунца боравило је више од 1.300 гостију.

Радио Требиње