20220805_090819.jpg (172 KB)

У Јутарњем програму Радио Требиња угостили смо градоначелника Требиња Мирка Ћурића.

Послушајте шта први човјек Требиња очекује од туристичке сезоне и хоће ли она премашити рекордну 2019. годину, о реализованим и предстојећим манифестацијама у оквиру Требињског културног љета, припремама за обиљежавање Светог Преображења господњег, када ће наступити музички великан Здравко Чолић.

„Слава града је велики дан за Требиње и драго нам је што ћемо уз подршку привредника града Требиња организовати концерт регионалне поп звијезде Здравка Чолића. Концерт ће бити одржан у кругу бивше касарне и већ имамо интересовање из цијелог региона за овај концерт.

Позивам све грађане да заједно учествујемо у обиљежавању славе града, јер једни без других не можемо“, истакао је градоначелник Ћурић.

Сазнајте, поред осталог о капиталним пројектима који ће бити реализовани у Требињу – аеродрома, нове болнице, слободне зоне, велике обилазнице и многих других.

„Ово су пројекти значајни за Републику Српску и наравно за Требиње. Сви су актуелни, а пројекат аеродрома је успорен због застоја у администрацији БиХ. Овдје постоји интерес Српске и морамо збити редове и јасно истаћи да је то наш интерес. Издвојена су средства за пројекат нове болнице и идемо у реализацију и тог пројекта. Спремни смо, на задовољство свих нас,  да реализујемо пројекте који су значајни за Требиње и Херцеговину. Сваки пројекат се ради зајеничики са Владом РС. Радимо корак по корак и доказаћемо да радимо и стварамо бољу будућност за све нас", рекао је Мирко Ћурић.

Разговарала Влатка Мусић