gchhghg.jpg (34 KB)

За време пандемије, проценат онлајн куповине је нагло скочио и иако се очекивало да ће се ствари вратити у нормалу са попуштањем мера, многи грађани су схватили предности куповине из сопственог дома. Разна истраживања на ту тему су показала како не постоји нека разлика када су старосне групе у питању јер је овај вид куповине постао популаран међу свим генерацијама. Kако је једино што вам је потребно телефон или рачунар са интернетом, у само пар корака тј. кликова, можете доћи до жељеног производа без одласка у радњу и чекања у реду.

Три пута размисли па кликни

Kада се нађемо у радњи, често гомиламо ствари које нам не требају и купујемо импулсивно, поготово када су одређени артикли на распродаји. Ово није случај са онлајн шопингом јер већина платформи за куповину нам даје могућност да још једном размислимо о стварима које смо ставили у “корпу”. Тек на крају куповине пре но што испуните податке за уплату и испоруку, можете на једном месту да видите све артикле које желите да купите и колико износи ваш рачун. То вам даје могућност да на основу вашег буџета избаците ствари које вам нису неопходне или да додате још ствари уколико имате простора за то.

Готово у пар кликова

dcghhjhcgh.jpg (58 KB)

Одлазак у продавницу понекад захтева превише времена што онима који га немају представља луксуз. Kако бисте избегли цео процес око одласка у куповину поштујући све мере заштите, можете да се окренете онлајн куповини која је не само најбезбеднији вид, него ће вам помоћи да нађете најбоље понуде. Kако не бисте лутали од радње до радње у потрази за акцијама, пронађите тражени производ на најбољим онлајн акцијама и обавите куповину у удобности свог дома. 

Сигурност пре свега

Kако је почела да расте интернет куповина, тако је почео да расте број онлајн продавница и платформи за куповину. Ово је довело до различитих искустава купаца те је потребно обављати куповину само на провереним страницама. По угледу на светске водеће платформе, све популарнији Shoppster нуди сигурност при куповини, велики број производа и опције које су лаке за сналажење било професионалцима у шопингу или онима који обављају своју прву куповину. Управо су овакви сајтови најсигурнији начин да у пар кликова обавите куповину и будете задовољни производом који ће вам стићи на кућну  адресу.

Спискови су увек у моди

hdghdgjjkzhjmn.jpg (31 KB)

Уколико сте особа која воли све да контролише и увек водите рачуна о буџету, прављење спискова може да вам помогне када је у питању уштеда новца. Ово ће вам помоћи при одабиру (не)потребних ствари које желите да купите али исто тако и када су у питању разне понуде које можете да пронађете. Уколико планирате већу куповину, направите детаљан списак ствари и буџета којим располажете како бисте тачно знали колико можете да потрошите на одређени артикал. Нека вам то буде основни водич кроз куповину, и увек дописујте на њега све промене које се десе приликом куповине.

Увек бирајте квалитет

Са жељом да уштедите новац долази и варка када је у питању однос цене и квалитета. Често када желимо да уштедимо прегледамо све акције и одлучимо се за ону која је у том тренутку најповољнија. Kако бисте избегли да након одређеног времена морате да замените артикал који сте купили или га више не можете користити, упоредите производе у различитим продавницама како бисте пронашли најбољи однос цене и квалитета. Управо је ово једна од предности онлајн шопинга јер можете да прочитате утиске купаца, видите састав или материјал производа и која понуда вам највише одговара.

Онлајн шопинг ће све више преузимати тржиште и све више ће људи увиђати предности овакве куповине. Већ након прве куповине ћете постати задовољан купац који ће увек прво претражити онлајн понуду пре но што се упути у радњу. Kада видите колико новца можете да уштедите оваквом куповином, постаће вам јасно зашто је ово у свету најчешћи вид шопинга.