IMG-304bd6b12bb0249dc78222c9fa3cfa01-V.jpg (260 KB)

Коалиција Уједињена  Српска - Партија уједињених пензионера  на предстојећим локалним изборима очекује најбољи изборни резултат до сада, уз три одборничка мјеста у Скупштини града, а у сложеним епидемиолошким условима, у циљу заштите здравља грађана, завршница кампање је фокусирана на подјелу дезинфекционих средстава и заштитних маски, изјавио је данас Мијат Шаровић, потпредсједник  Уједињене Српске за изборну јединицу 9 и кандидат за одборника у градском парламенту.

Он је навео да је у изазовно вријеме пандемије вируса корона здравље становништва најбитније.

„Ово је вријеме пуно изазова, на  које се, као што каже наш слоган, мора одговорити озбиљно и реално. Задовољни смо кампањом у овим специфичним условима, успјели смо да дођемо до сваког нашег потенцијалног гласача, како бисмо представили наш програм, који ћемо реализовати када опет будемо дио власти. Како је здравље најважније, посљедњих 15 дана кампање фокусирали смо на подјелу дезинфекционих средстава и заштитних маски, као и упутстава како да се грађани понашају у складу са епидемиолошким препорукама“, каже Шаровић.

Он је позвао пунољетне грађане Требиња да у недјељу, 15. новембра, изађу на изборе и своје повјерење укажу коалицији Уједињена Српска-Партија уједињених пензионера, апелујући да у погоршаној епидемиолошкој ситуацији и грађани, али и сви политички субјекти у нашем граду буду одговорни према свом и здрављу својих најближих