IMG_0071.jpg (164 KB)

Kултурни центар Требиње расписује конкурс за излагање у Галерији Kултурног центра Требиње у 2023. години.

Kонкурс је отворен за: самосталне и ауторске изложбе, као и за кустоске изложбе / пројекте, за умјетничке презентације, пројекције, промоције и дискусије.

За конкурс је неопходно поднијети:

- податке о излагачу или излагачима (име и презиме, важећа имејл адреса и број телефона), опис пројекта (до 2 стране), техничку спецификацију пројекта, визуелну документацију, (до 10 илустрација пројекта са којим се конкурише или линкови ка видео радовима) и кратку биографију.

Услови Изабрани пројекти морају да буду спремни за реализацију изложбеног програма од 1. марта 2023.

Термини излагања биће накнадно утврђени. Умјетници се обавезују да ће реализовати пројекте који су прихваћени на конкурсу. Уколико аутори знатно промијене одобрени пројекат, Kултурни центар задржава право да не прихвати измјене.

Kултурни центар Требиње обезбеђује: ПР активност, боравак у Требињу за вријеме поставке и отварања изложбе и доступну техничку опрему (детаљи ће бити договорени са аутором).

Начин пријављивања:

Тражену документацију потребно је доставити у ПДФ фајлу не већем од 10 МБ. Потребно је навести: назив пројекта / име презиме / годину настанка. У осталим случајевима приложена документација неће бити узета у разматрање. Пријаву треба послати искључиво електронским путем на адресу: [email protected]

Рок за пријављивање је 15. децембар 2022. године у поноћ.

Одлуку о прихваћеним пројектима жири ће објавити до краја децембра, о чему ће учесници бити обавјештени имејлом.

Kонтакт за додатне информације: +387 65 876 974.