ТРЕБИЊЕ │ Чланови Школе фудбала „Леостарс“ остварили су запажен успјех освајањем трећег мјеста у Другој групи међународног турнира у фудбалу за дјечаке рођене 2009. и млађе који је протеклог викенда у Бечу.

На турниру који носи назив „Чемпион куп“ своје знање и умјеће показало је 130 екипа са свих свјетских меридијана а све утакмице одигране су на фудбалским теренима Аустријског премијерлигаша Адмире Вакер.

Млади Требињски фудбалери су првог дана турнира, у предтакмичењу остварили пласман на четврто мјесто на табели. Они су претрпили два пораза од екипе Сандерленда из Енглеске, касније свеукупног побједника турнира и од екипе Ред Бул Салцбург, најбољег фудбалског колектива у Аустрији.

„Овај турнир је за наше дјечаке био једна одлична школа. У дуелима са најбољим пионирским екипама из Аустрије видјели смо гдје можемо да напредујемо и како да унаприједимо свој рад“, каже Игор Јоксимовић тренер Школе фудбала „Леостарс“.

Наредног викенда млади фудбалери „Леостарса“, годиште 2008. и млађи, наступиће на веома јаком  међународном турниру у Београду на коме се очекује да своје знање, поред србијанских лигаша, покажу Рома, Бенфика из Лисабона и још неке реномиране европске екипе.

Р.М.