У дербију 3. кола групе А традиционалне Oлимпијаде у малом фудбалу „Требиње 2021“, екипе „Брегова“ и „Мокрих долова“ играле су неријешено 1:1 и тако задржале водеће позиције у овој групи са по 7 бодова.

olimpijada-2021-07.JPG (154 KB)

Гол за „Мокре долове“ постигао је Самарџић а за „Брегове“ Чечур. Бољи након извођења казнених удараца били су „Мокри долови“ и славили са 3:1.

Расположени за игру били су фудбалери „Горњих Хрупјела који су са 6:2 савладали „Растоке“. Голове за побједничку екипу постигли су Милошевић два и Дарко Милојевић, Јањош, Милидраг и Мандић по један. У листу стријелаца за поражену екипу уписао се Петијевић, који је постигао оба поготка.

 У трећој утакмици дана „Горицаје са 4:1 савладалa „Гучину“. Стријелци за побједничку екипу су били - два гола Tепавчевић и по један Лојовић и Тасовац. Једини гол за поражену екипу постигао је Путица.

Екипе „Горњих Хрупјела“ и „Горице“ имају по 6 бодова, а „Гучина“ и Растоци“ су на зачељу без освојеног бода.

Олимпијада се наставља у понедјељак, када су на програму утакмице 3. кола групе Б: од 19 и 30 играју „Центар-ђачки дом“ – „Придворци“, а након ове утакмице дерби кола „Хрупјела - Доње Полице“. Посљедњи меч дана је утакмица „Јазине“ и „Главне улице“, која ће такође бити итекако интересантна.