У Требињу, на адреси Дубровачки пут 1, у четвртак  ће бити отворена преуређена и проширена дм продавница. Радови на проширењу и преуређењу трајали су шеснаест дана, а јединствени доживљај куповине унапријеђен је повећањем продајног простора за скоро 60 м² као и додатним освјежењем ентеријера.

Од 9 сати ујутро купци у овој дм продавници поново могу потражити жељене производе из широког асортимана производа за његу и љепоту, бебе и домаћинство, те из сегмента здраве исхране.

Поводом поновног почетка рада, у периоду од 23. до 25.5. дм је за све купце осигурао попуст од 15% на укупну куповину, а до 30.5. наградну игру у којој најсретнији могу освојити вриједне награде. Прва награда је фрижидер „горење“ и дм поклон пакет, друга награда је Нутрибуллет и дм поклон пакет, док преостали фонд награда чини 10 дм поклон картица у вриједности од 25 KМ.

На дан поновног отворења, сви посјетиоци преуређене дм продавнице  имаће прилику да искористе и додатне погодности, као што је посебна понуда 1+1 гратис производ те куповина по УВИЈЕK ПОВОЉНО цијенама. За сваку куповину са рачуном изнад 50 KМ купци ће на поклон добијати дм пешкир, а они са рачуном изнад 30 KМ имаће прилику учествовати у колу среће те тако освојити вриједне поклоне. Kао што је већ уобичајено приликом отворења дм продавница, свим купцима дм дарује трајни дм цекер.

Kако би се и најмлађи забавили, дм позива дјечаке и дјевојчице да у четвртак, од 12 до 18 сати, уживају у игри са клауном те маскотама Мини и Мики Маус, а уз помоћ маштовитих аниматора да се забаве у осликавању лица.

Радно вријеме дм продавнице у Требињу на адреси Дубровачки пут 1. радним данима и суботом је од 9 до 21 сат, док је недјеља нерадна.

Спонзорисано