All-focus

ТРЕБИЊЕ │ У организацији Омладинског одбојкашког клуба „Леотар“ из Требиња у нашем граду игра се одбојкашки турнир, поводом Видовдана, крсне славе овог младог спортског колектива.

Турнир, на коме су се окупиле екипе из БиХ, Црне Горе и Хрватске,  је отворио Драган Пајић,  директор Омладинског одбојкашког клуба „Леотар“, захваливши се свим учесницама турнира и подјеливши захвалнице клубовима.

„Желимо да овај турнир прође у доброј атмосфери и спортском духу и да се сви гости у Требињу осјећају као код своје куће“, казао је Пајић.

У име Града Требиња присутне је поздравио Митар Мрдић.

„Град Требиње активно подржава рад спортских клубова као и различите спортске манифестације, првенствено оне којима је циљ анимирање младих људи за активно бављење спортом. Управо „Видовдански турнир у одбојци“ је једна од таквих манифестација, зато данас сам неизмјерно задовољан што се младост окупила у оволиком броју.“, рекао је Мрдић.

Иван Маљевић, тренер ОКК Леотар, каже да је у односу на претходну годину турнир још бољи и квалитетнији.

„У кадетској конкуренцији је шест док је у млађој (2005. годиште) седам екипа. Игра се у двије дворане, у Основној школи „Јован Јовановић Змај“ и у Спортској дворани „Милош Мрдић“. Синоћ је одигран добар дио утакмица, а данас током читавог дана ће се играти утакмице, прво по групама а касније разигравање, четвртфинале па полуфинале, а вечерас од 20 часова је финале.“објаснио је Маљевић.

Из Црне Горе је на овај турнир дошла Тијана Тврдишић, којој је први пут да долази на ову манифестацију.

„Свиђа ми се Требиње, пуно је дјеце, сви су дружељубиви и пријатни.“, каже она.

Са Златибора је дошла Јелена Савић, која је истакла да је турнир веома лијепо организован.

„Дошли смо да се такмичимо али то није приоритет. Овдје смо да би дружили, да упознамо друге дјевојке из других клубова, размјенимо искуства и стекнемо пријатељства.“, навела је она.

С.П