ТРЕБИЊЕ | Градоначелник Требиња Лука Петровић и његов замјеник Мирко Ћурић током дружења са члановима Женског кошаркашког клубу “Требиње 03” обећали су подршку и у наредном периоду како би остварили што бољи резултат у Премијер лиги.
Током разговора са челним људима клуба и играчицама, Петровић је рекао да је требињска женска кошарка захваљујући “Требињу 03” постала препознатљива у цијелој Републици Српској и БиХ, али региону, због чега заслужују да имају подршку из градског буџета.
“Није се нимало лако у данашњим условима пласирати у Премијер лигу. Ове дјевојке су то успјеле и на томе им честитам. Вјерујем да ће и у новом рангу такмичења бити успјешне и донијети медаљу у наш град”, навео је Петровић.
Он је казао да у овом клубу тренира више од стотину кошаркашица из Требиња, што је додатни разлог да град стане иза овог спортског колектива.
Тренер “Требиња 03” Милорад Надаждин захвалио се Петровићу и његовим сарадницима на разумијевању и помоћи коју су им до сада обезбиједили, наводећи да ће и новодоговорену подршку знати да врате – одличним партијама на терену.
“Трудићемо се да будемо што бољи на паркету. Нећемо бити лак противник, а побједе ће бити наш императив”, поручио је Надаждин.
Град Требиње путем Спортског друштва “Леотар” помаже рад свих клубова у граду, док кроз школу спорта пролази велики број малишана из основних школа са подручја града.
Радио Требиње