Протекли викенд био је веома успјешан за чланове Пливачког ватерполо клуба „Леотар“, који су на два такмичења освојили укупно 14 медаља. На традиционалном „Орка-Арена купу“ у Мостару пливачи „Леотара“ су освојили седам медаља и то: двије златне, једну сребрну и четири бронзане.

Злато су освојили Милош Ћеранић у дисициплини 50 метара делфин и Марија Куртовић у дисициплини 50 метара слободно. Милош Ћеранић је освојио и сребрну медаљу на 100 метара слободно те бронзу на 50 метара слободно.

Бронзане медаље освојили су и Вељко Јовановић и Сара Ратковић у дисицплини 50 метара леђно и Марија Куртовић у дисциплини 50 метара делфин.

На  Монтенегро Опену који се одржавао на отвореном базену у Подгорици чланови Пливачког ватерполо клуба „Леотар“ освојили су двије сребрне и пет бронзаних медаља.

Сребро су освојили Вељко Јовановић у дисциплини 50 метара леђно и Сара Ратковић у дисциплини 100 метара леђно, а бронзане медаље  Милош Ћеранић у дисицплинама  50 метара слободно и 50 метара леђно, Вељко Јовановић у дисциплини 200 метара леђно и Лара Пујић у дисициплинама 50 и 200 метара прсно.

Радио Требиње