ТРЕБИЊЕ │Факултет за производњу и менаџмент данас је организовао трећи  хуманитарни спортски турнир за помоћ у лијечењу нашег суграђанина Данијела Пудара – Џаје.

“Пријављено је по 22 екипе за мали фудбал и за баскет а десет за одбојку, а  до 14 часова очекујемо пријаве за витешке игре и кликере”, рекла је испред организатора Емилија Тркља, студент ФПМ, која је казала је да турнир прелази у традицију и да очекују добро дружење и фер игру.

Њен факултетски колега Синиша Дропо рекао је да су студенти веома заинтересовани за хуманитарне акције и додао да су уложили знатан труд у организацију овог турнира.

На спортским теренима у бившој касарни, гдје се одржава турнир постављена је хуманитарна кутија у којој ће сви који желе моћи да дају свој добровољни прилог за наставак Џајиног лијечења.

Душан Јокановић[/caption]

Душан Јокановић, декан ФПМ истиче да су сарадњи са Удружењем студената овог факултета и Академијом ликовних умјетности  одлучили да организују хуманитарни турнир за нашег суграђанина, коме је неопходан новац за наставак лијечења.

„Студенти нашег факултета показали су нешто што би сви ми требали да имамо – висок степен друштвене одговорности за поглед у оне које имају животне проблеме и надамо се да смо нашем суграђанину Данијелу Пудару – Џаји на овај начин пружили моралну и материјалну подршку“, рекао је Јокановић.

Требињац Данијел Пудар је прије четири године доживио незгоду приликом скока у море када је повриједио кичму, што је проузроковало парализу ногу и руку.

Од тада траје борба за његово лијечење, а у Требињу су до сада организоване бројне акције прикупљања новчане помоћи.

М.И.