pripreme FK TREBINJE | Dan nakon pripremne utakmice sa ekipom Čelika iz Nikšića stanje na stadionu u Policama uobičajeno radno.
Dvadesetak kandidata za prvi tim, pod stručnim rukovodstvom trenera Damjana Ratkovića i njegovog asistenta Veselina Klimovića, odradilo je još jedan trening, a uoči novog pripremnog duela koji ih očekuje već sutra. Među prvotimcima i dosta novih lica, pojačanja koja najozbilјnije konkurišu za najbolјi tim.

susic Pavle Sušić

Nakon nekoliko godina na „Police“ se vratio Pavle Sušić, vezni igrač. „Leotar je u najbolјoj poziciji uoči prolјetnog dijela šampionata. Vjerujem da smo igrački jači i nadam se povratku u elitno društvo. Ovo je dosta mlađa ekipa od one u kojoj sam igrao. Ima dosta talenata, vjerujem da ćemo se na kraju radovati“.

 

U Trebinju sam već sedam dana, dobro radimo, ali trebaće nam vremena da se još uigramo. Mislim da možemo u Premijer ligu. Učinićemo sve što je do nas“, kaže Ognjen Radulović.

radulovic Ognjen Radulović

 

„Lijepo sam prihvaćen, prvi utisci su izvanredni. Od mene se očekuju golovi, svjestan sam toga. Neću ništa da obećam. Moje je da se trudim, da radim. Obećavam da ću pružiti maksimalni napor, i uz dobre igre cijele ekipe očekujem najbolјe moguće vijesti“, kaže Bojan Zoranović, dojučerašnji fudbaler Mačve iz Šapca.

 

Već sutra fudbaleri Leotara će odigrati novu pripremnu utakmicu. Protivnik će biti ekipa Sarajeva, a meč se igra u Čitluku. Generalna proba uoči nastavka šampionata je u Trebinju naredne subote kada gostuje ekipa Sutjeske iz Foče.

zoranovic Bojan Zoranović

Ono što raduje lјubitelјe fudbala u Trebinju je da su, nakon dugog niza godina, pripreme počele na vrijeme i da teku bez problema. Jedina nedoumica je da li će se novajlije uklopiti na najbolјi mogući način, jer su tek prije nekoliko dana stigla neophodna pojačanja. Da li je ovim prelazni rok za jesenjeg prvaka završen, ostaje da se vidi, ali sasvim sigurno je da će naredna dva duela treneru Ratkoviću pomoći da otkloni viđene nedostatke, uklopi sve igrače i „posloži“ ekipu na najbolјi mogući način.

 

Mihojević i Anđušić ostaju u Sarajevu? Iako je u nekim medijima objavlјeno da bi Leotar svoje redove mogao da pojača sa svojim nekadašnjim igračima Mihojevićem i Anđušićem, koji trenutno igraju za Sarajevo, do toga po svoj prilici neće doći. Oba ova mlada fudbalera na pripremama Sarajeva pružaju odlične partije i po svoj prilici, Meho Kodro, šef „struke“ premijerligaša sa Koševa, najozbilјnije će na njih računati u prolјetnoj borbi za titulu.

R.M.