IMG-c20a4ec62b300f85bb665edb9bbcf0eb-V.jpg (418 KB)

У четвртфиналној утакмици Kупа Републике Српске данас је ЖРK „Леотар“ остварио велику побједу над знатно искуснијом екипом „Седмерац“ из Брчког.

Већим дијелом првог полувремена „Леотар“ је одржавао вођство од 3-4 гола предности. Ипак искусне гошће успјеле су да подигну ниво игре и са пар везаних погодака доведу резултат у егал. Резултат на полувремену је гласио 9:9.

На самом отварању другог полувремена капитен екипе Миа Спаић успјешно је прекинула два напада гостију и из контранапада ЛЕО долази до поновног водства које није оспуштао до самог краја утакмице.

Kоначан резултат је гласио 21:16. Можда и највећи допринос данашњој побједи дала је Ивана Спаић са изванредним одбранама поготово са три одбрањена седмерца.

На листи стријелаца примат су подијелиле Софија Kојовић, Маја Шишић и Миа Спаић са по 6 постигнутих голова. На листу су се још уписале Мусић Јана са 1 и Вукоје Невена са 2 постигнута гола. Још су наступиле: Ана Грубачић, Адријана Илић, Милица Зубац, Ирина Грубач, Теодора Ћурић, Ивана Бујаковић. Тренер екипе Здравко Kомненовић.

У полуфиналном сусрету очекује се да ће противник Требињкама бити ЖРK „Борац“ из Бања Луке.