20200919_113450.jpg (203 KB)

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић подржао је кандидата СНСД-а за градоначелника Требиња Мирка Ћурића на предстојећим локалним изборима.

Стевандић је данас у Требињу указао на добре односе ове странке са СНСД-ом, те напоменуо да кандидата СНСД-а подржавају и у програмским начелима.

"Надамо се да ћемо битно допринијети да Требиње буде још јаче и веће, да се људи враћају, да се покрећу нови и производни и туристички потенцијали и да ћемо у томе бити шампиони не у Републици Српској него и у БиХ, да ћемо се једнако радовати том успјеху у Бањалуци и у Требињу јер смо саборни, уједињени, ослоњени једни на друге", рекао је Стевандић новинарима.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић захвалио је Стевандићу и Градском одбору Уједињене Српске за подршку његовој кандидатури.

Ћурић је рекао да је заједно направљена коалициона платформа од 2020. до 2024. године, те да се на основу тога, али и свега што је раније учињено, надају великој подршци.

"Дјела су видљива и управо на основу тих дјела на народу је да их препозна и надамо се великој подршци и нашем великом раду", закључио је Ћурић.