Srpska zove 4.jpg (932 KB)

Више стотина грађана Требиња јутрос је организовано кренуло у Бањалуку на велики митинг под називом "Српска те зове".

Са грађанима је и градоначелник Мирко Ћурић, који је поручио да данас треба да пошаљемо јасну поруку, да смо јединствени, да су велике жртве дате за Републику Српску.

Srpska zove 6.jpg (756 KB)

„Ми само желимо да радимо и стварамо у миру и слободи. Данас желимо да сви наши суграђани имају јединствен став и сложно кажу да не дамо Српску“, рекао је Ћурић.

Перо Вуковић, предсједник Градске борачке организације подсјетио је да је организатор митинга "Српска те зове" Борачка организација Сребренице.

„На нивоу републике донијели смо одлуку да подржимо овај скуп, нашу републику и предсједника, јер сви смо свјесни да је велики удар на институције Српске. Борци су створили ову државу и морају да је бране. Ми не можемо да сједимо скрштењних руку и гледамо како нам свакодневно стварају проблеме“, Поручио је Вуковић.

Srpska zove 2.jpg (606 KB)

Подсјећамо, данас ће на Тргу Крајине у Бањалуци у 18.00 часова бити одржан велики митинг под називом "Српска те зове" са којег ће јасно бити поручено да Републику Српску и српски народ нико не може и неће понизити, ма гдје и какве одлуке доносили.

Srpska zove 7.jpg (881 KB)