ТРЕБИЊЕ │ Предсједник скупштине и одбора Градске организација Црвеног крста Требиње и у наредном мандату биће Миодраг Батинић, потпредсједници су др Саша Борјан и Алаксандар Вукановић, док ће функцију секретара Градске организације и у сљедеће четири године обављати Марица Томовић.

Ово је јуче одлучила Скупштина Градске организације Црвеног крста Требиње, на конститутивној и изборној сједници новог сазива, чијих је 29 чланова - 18 из мјесних организација, 9 из основних и два представника младих – делегирано у претходној фази изборног поступка.

На првој сједници новог сазива скупштине изабран је и нови седмочлани градски одбор и надзорни одбор, а усвојен је и план рада и финансијски план за наредну годину, пословник о раду, као и јединствени етички кодекс понашања чланова Црвеног крста који је креирала републичка организације овог друштва.

Према финансијском плану, буџет Градске организације Црвеног крста Требиње у наредној години износиће 193.000 КМ, при чему је планирано да се више од 60% ових средстава оствари из властитих дјелатности.

Р.С.