IMG_0906(1).JPG (366 KB)

Хуманитарна организација „Срби за Србе“ по 6. пут организовала је Тројку из блока у Требињу, на спортским теренима "Срђан Алексић" у Бреговима. Од 133 пријављена такмичара у брзом шутирању тројки најбољи је био Милан Спаић, друго мјесто освојио је Лазар Милић, а треће мјесто освојила је Kатарина Томашевић.

Према ријечима координатора пројекта „Тројка из блока Републике Српске“ Александра Мршића у сјајном амбијенту је одржана ова манифестација и Требиње се још једном одазвало овој хуманитарној акцији.

"Ово је је други велики догађај који је окупио велики број ђеце, младих, породица и све нас то радује. То је прелијепа слика и добар знак колико се добро ради на југу Републике Српске што се тиче хуманитарне организације Срби за Србе. У Херцеговини смо се одлучили за један пројекат, а то је породица Братић из Билеће. То је велики пројекат за који је потребно око 70.000 KМ и на добром смо путу да то остваримо. Позивамо још једном све људе добре воље из Херцеговине да подрже ову акцију. Надамо се да ће до краја године бити сакупљена сва средства за овај пројекат" рекао је Мршић.

IMG_0888.JPG (308 KB)

Побједник Милан Спаић који игра за KK "Романија" није крио задовољство због освојеног првог мјеста. "Изузетно ми је драго што сам побиједио у великој конкуренцији. Турнир је одлично организован, а ја сам по први пут учествовао на овој хуманитарној акцији" истакао је Спаић.