Са великим кадровским промјенама рукометаши „Леотара“ улазе у наредну премијерлигашку сезону, у односу на прошлу годину екипу је напустило  девет играча, а тим су за сада појачала четири нова рукометаша.

2.jpg (210 KB)

Појачања: Томић и Омеровић

Дрес „Леотара“ у наредној сезони неће носити Уљаревић, Срдановић, Драганић, Миличевић, Николић, Радовић, Бугариновић, Абрамовић и Јанковића, сви редом играчи са великом минутажом и запаженим учинком на терену.

Њихов недостатак ће покушати надомјестити - понајбољи централни бек Премијер лиге БиХ Младен Томић, који долази из „Грачанице“, искусни голман Сидик Омеровић, бивши голман „Слободе“ из Тузле, Милош Цмиљановић, дојучерашње крило „Искре“ из Бугојна, те бек „Зрињског“ Никола Ивановић.

Како незванично сазнајемо, у клубу су планирали ангажовање још једног играча, али као посебну вриједност истичу продужетак сарадње са играчима који су поникли у Леотару: опорављеном Милојевићу, Нинковићу, Комненовићу, Савовићу и Инићу, који ће уз младе играче Ратковића, Грка, Парежанина и остали чинити окосницу Рукометног клуба „Леотар“.

„Велика је неизвјесност владала хоћемо ли се уопште такмичити у Премијер лиги а све с обзиром на велику финансијску кризу у друштву, али када се све то, на наше задовољство, ријешило, можемо се посветити упорном и марљивом раду“, каже Драгиша Кораћевић, први помоћник Дарка Таврића.

Дарко Таврић, тренер требињске екипе, за сриједу је заказао почетак припрема, када ће се знати и имена евентуалних противника.