dan planete zemlje.jpg (207 KB)

Град Требиње, ЈУ „Екологија и безбједност“ и Kомуналнo предузеће и ове године организују акцију уређења града, а поводом 22. априла Међународног дана планете Земље.

Акција ће бити одржана у уторак, 23. априла, а окупљање учесника је у 8 часова на полигону Сјеверни логор.

Овогодишња акција обухвата уређење јавних површина, дрвореда, садњу цвијећа, уређење обале Требишњице, путева, дјечијих игралишта, излетишта као и уклањање нелегалних депонија, а све то у циљу да наш град заблиста пред предстојећу туристичку сезону.

У акцији учествују надлежне службе: ЈУ „Екологија и безбједност“, Kомунално предузеће, Територијално-ватрогасна и спасилачка јединица Требиње, добровољна ватрогасна друштва, Цивилна заштита Хидроелектрана на Требишњици. Позивају се сви грађани, институције, јавне установе, предузећа, школе, омладинске организације, удружења грађана, мјесне заједнице, спортски субјекти, политички субјекти, власници пословних простора и заједнице етажних власника, представници медија да дају свој допринос очувању, заштити и унапређењу животне средине, те самим тим и љепшем изгледу нашег града.

Све потребне информације у вези са начином на који ће се одвијати акција уређења града можете сазнати позивом на бесплатан број 121 оперативног центра ЈУ „Екологија и безбједност“ Требиње.