Vučić: Tokom vikenda odluka o dolasku Rame

vucic
BEOGRAD | Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da će tokom vikenda odlučiti da li će doći do posete albanskog premijera Edija Rame Beogradu zakazane za sledeću nedelju.
„Da li će do nje uopšte doći, o tome ću tokom vikenda da donesem odluku“, rekao Vučić za RTS.
On je naveo da se o incidentu koji se dogodio na fudbalskoj utakmici Srbija – Albanija i dronu sa albanskom zastavom sada zna više. „Znamo i kada su lica ušla u zemlju, koja lica, ko se sa kim dogovarao i plašim se da mnogi u zemlji iz koje stižu veoma čudne optužbe na račun Srbije neće biti mnogo srećni kada budu videli rezultate istrage“, rekao je Vučić.
On je naveo da će „i domaću javnost i sve međunarodne faktore veoma brzo suočiti sa nepobitnim činjenicama kako i na koji način je to zaverenički veoma ozbiljno, dugo pripremano i napravljeno kako bi se Srbija ponizila“.

Velika Albanija mora Evrope i čovečanstva
Premijer Srbije Aleksandar Vučić je na svom Tviter nalogu napisao da Velika Albanija nije samo naša noćna mora, već i mora Evrope i čovječanstva i da je treba spriječiti.
On je tako odgovorio albanskom premijeru Edi Rami koji je prethodno na Tviteru napisao da je Velika Albanija noćna mora Srbije, a ne projekat Albanije.
Ljudi koji kažu da je ‘Velika Albanija’ naša noćna mora su apsolutno u pravu. Ali to nije samo naša već i noćna mora Evrope i čovečanstva i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da je sprečimo. Nadam se da će normalni Albanci razumeti tu poruku“, napisao je Vučić na Tviteru.
Tanjug/Srna