За будуће студенте: Презентација студирања у Русији

111

ТРЕБИЊЕ │ Руски културни центар сутра ће у Требињу организовати презентацију студијских програма Вороњешког државног аграрног универзитета „Император Петар I“ и повољних услова студирања које ова престижана руска високошколска установа нуди будућим студентима са подучја нашег региона.

Презентација је у просторијама Пословног инкубатора у Требињу, са почетком у 19 часова.

„Опуномоћени представник универзитета др Михаил Бочкарев приказаће видео презентацију о Вороњешкoм државном аграрном универзитету, затим презентацију о граду Вороњежу, одговараће на сва постављена питања, дати информације о условима школовања и потребној документацији за упис. Такође, говориће се и о школовању на припремном одјељењу, гдје странци уче руски језик, о похађању курса за изабрани смјер, као и о постдипломским студијама – магистратури и докторату“, кажу у Руском културном центру.

Из ове организације додају да се на осам факултета Државног аграрног факултета из Вороњежа тренутно школује више од 15 хиљада студената из 30 струкa, 52 специјализације, 19 смјерова и 33 профила, као и 36 струка постдипломских студија.

Радио Требиње