Пехар остаје у ХРУПЈЕЛИМА (ФОТО)

ТРЕБИЊЕ │ Екипа „Хрупјела“ побједник је 62. Олимпијаде у малом фудбалу „Јелен куп 2018“!

Прошлогодишњи освајачи традиционалног квартовског турира у малом фудбалу и у вечерашњем финалу били су бољи од лањског ривала за трофеј – екипе „Мокрих долова“, овај пут на пенале 6:5, након тврде и неизвијесне утакмице, те неријешених 1:1 у регуларном дијелу меча, па ће прелазни пехар Олимпијаде и наредних годину дана остати у Хрупјелима.

Треће мјесто освојила је екипа „Горњих Хрупјела“, која је у сусрету за бронзу, након 1:1, такође славила на пенале против „Главне улице“ резултатом 3:1.

„Пехар остаје у Хрупјелима! Оспоравали су нас сви да не можемо освојити Олимпијаду без странаца – доказали смо ове године да можемо. Имали смо осам утакмица и свих осам смо заслужено побиједили“, каже капитен екипе „Хрупјела“ Трифко Атељевић, додајући да ће вечерас и сутра вече Хрупјелчани славити испред зграде мјесне заједнице други узастопни тријумф на Олимпијади.

Уз пехаре и медаље, три првопласиране екипе награђене су и новчано – са 3.000, 1.000 и 600 КМ.

Најбољи играч овогодишње Олимпијаде је Немања Чечур из „Мокрих долова“, најбољи голман Душан Берак из „Хрупјела“, стријелац Милан Вучуревић такође из побједничког тима, док је признање за најперспективнијег играча припало Игору Буранију из „Мокрих долова“.

Немања Чечур, најбољи играч 62. Олимпијаде

Р.С.