Задатак Радио Требиња, као јавног радија је тачно, истинито, поштено и непристрасно извјештавање, али и подстицање јавности на акцију. Програмске активности Радио Требиња неће бити подложне никаквој цензури, уређивачка независност избора и пласирања вијести биће на првом мјесту.

У скоро четире деценије постојања, постао је свакодневна навика вјерних слушалаца, увијек вјеродостојан и једнако радо слушан извор информисања. Током година, технолошки се унапријеђујући, кадровски и програмски растући, Радио Требиње покривао је својим програмом сва подручја јавног живота, посебно његујући традицију и културну баштину Града, његов духовни траг, идентитет и специфичност.

Пратећи потребе и развитак средине у којој дјелује од краја 2013. године, Радио Требиње се у потпуности професионализовао, покренули смо портал са дневним ажурирањем, а намјера је да нам се број дневних вијести, посебно из Требиња из дана у дан значајно повећа.

Осим локалних вијести, на нашем медију оставили смо простор и за све остале теме, вијести из Републике Српске, БиХ, региона и свијета, спортске вијести , привреда, култура, као и оне из домена забаве, занимљвости, све како би грађани овог дијела Републике Српске на једном месту могли пронаћи више занимљивих и квалитетних информација и текстова.
Намјера нам је да из мјесеца у мјесец континуирано расте број читалаца портала, посјета, као и прочитаних садржаја.

Услови кориштења

АУТОРСКА ПРАВА

Веб портал radiotrebinje.com у власништву је Центра за информисање и образовање Требиње. Портал radiotrebinje.com полаже ауторска права на све властите садржаје приказане на овом веб сајту.
Неовлаштено кориштење било ког дијела портала без дозволе власника ауторских права сматра се кршењем ауторских права и подложно је тужби.

ПРАВИЛА КОРИШТЕЊА

Кориштењем било ког дијела веб сајта прихватате сва правила његовог кориштења.
Корисници су у обавези да се информишу о правилима коришћења сајта, па се сматра да су континуираним коришћењем било ког дијела сајта у сваком тренутку упознати са правилима кориштења и да су их разумјели у потпуности.
Ниједан дио веб сајта не може се користити у незаконите сврхе. Сви посјетиоци и корисници сајта имају право бесплатног кориштења садржаја уколико не крше правила кориштења.
Корисници могу преузимати, гледати, копирати и штампати странице веб сајта уколико:
– странице сајта користе искључиво за личну употребу, у информативне и некомерцијалне сврхе,
– садржаји које користе не буду измијењени на било који начин.
Није дозвољено преузимање, слање, копирање, штампање, приказивање, демонстрирање, репродуковање, оглашавање, пренос и дистрибуција информација са овог веб сајта у комерцијалне сврхе, било ког његовог дијела или веб сајта у цјелости, без претходне писмене дозволе.

ЛИНКОВИ

Овај веб сајт може садржати линкове других веб сајтова који нису у његовом власништву и стога није одговоран за њихов садржај и коришћење.

ЗАШТИТА ПРИВАТНОСТИ

Портал radiotrebinje.com може у складу за законом прикупљати одређене податке о корисницима добијене током кориштења страница овог портала.
Портал radiotrebinje.com се обавезује да ће чувати приватност корисника, а добијене податке користиће у сљедеће сврхе:

– побољшање ефективности страница веб сајта,
– обезбјеђивање и пружање техничке подршке,
– спровођење истраживања и анализа,
– обављање других пословних активности.

Прикупљени подаци могу бити откривени у случајевима:
– кршења правила коришћења,
– незаконитих активности корисника,
– судског потраживања и осталих потраживања прописаних законом,
– активности за које се сматра да су незаконите, ради заштите права друштва или неких трећих страна.

МОДИФИКАЦИЈЕ И ПРОМЈЕНА ПРАВИЛА

Портал radiotrebinje.com задржава право промјене или модификације било ког дијела садржаја сајта без претходне најаве. Кориштењем било ког дијела садржаја сајта сматра се да сте упознати са правилима коришћења.

НАПОМЕНА

Портал radiotrebinje.com није одговоран за директну, индиректну, случајну, специјалну или посљедичну штету усљед квара на серверу, прекида у снабдијевању електричном енергијом или хакерског напада.