Сарајевска ТВ екипа са водитељком Антонијом Радић борави у Требињу. Наш град је први који су одабрали за посјету и снимање серијала „А ди ћемо сад?“ од 24 епизоде, које ће емитовати од септембра на једној од двије босанско-херцеговачке телевизије са којима су у преговорима.

a-di-cemo-sad.jpg (247 KB)

Циљ је на најљепши и најпозитивнији начин представити 13 градова у БиХ, а по два у Хрватској, Србији, Албанији и Македонији. 

Антонија Радић, водитељка ове емисије каже да емисије снимају у властитој продукцији.

„То ће бити емисија која обухвата културу, љепоту, гастрономију, туристичку понуду једног града - без политике и било каквих подјела. На један забаван начин ћемо представити све оно најљепше из једног града у трајању од 24 минуте“, каже Антонија и додаје да су Требиње одабрали за први град јер су чули да је једно од најљепших мјеста у БиХ.

„Први пут сам у Требињу и одушевљена сам љепотом града. Мало нам је дана а толико садржаја. Сви величају овај град и жељела сам да видим да ли је то тако. И увјерила сам се да јесте. Тако срдачни људи, дивни саговорници. Љубазност која осваја, домаћини који су нас дочекали пуног срца“, каже Антонија и додаје да ће сигурно опет доћи у посјету нашем граду.