Leotar Borac kosarka 1.jpg (821 KB)

Недостатак спортске среће и добрим дијелом утакмице чудне одлуке судија, „кумовале“ су поразу Леотара вечерас у Требињу од екипе Борца.

Побједа гостију, а резултат је био 68:74 по чевртинама 14:15, 17:19, 21:19, 16:21, је заслужена али се не можемо отети утиску да је, уз мало спортске среће, резултат могао бити и другачији. Да се Требиње ужељело кошарке и добрих утакмица, свједоче одлично попуњене трибине али и аплауз којим су Требињце у свлачионице испратили њихови навијачи.

Од самог почетка видјело се да је тренер Ичелић добро „нашпановао“ своје првотимце али Борац је већим дијелом утакмице мање гријешио. Потписнику овиих редова се учинило да су судије највећу грешку учиниле на минут и 40 секунди до краја када су досудиле Аџићу, на поен предности гостију,  да је нагазио линију која означава границу игралишта.

Код Леотара најефикаснији је био Албијанић са 20 кошева, а пратио га је Анђушић са 17, а код побједника Танасковић је имао дабл-дабл учинак од 21 коша и 11 скокова, а Јасон је дао 20 кошева.

Сљедеће коло Леотару доноси итекако тежак задатак, утакмицу са новајлијом у елитном БиХ друштву, екипом Будућности из Бијељине која је најраније од свих премијерлигаша селектовала екипу и за сада има максималан учинак.