mirko curic.jpg (79 KB)

Послије низа оптужби и непримјерених изјава од јуче у вријеме одржавања Скупштине, данас је остала само једна изјава коју нико јуче није хтио да чује, а коју је упутио градоначелник Требиња Мирко Ћурић.

Градоначелник Ћурић је истакао да је њихов посао, као представника народа, да доносе ваљане одлукe за напредак Требиња, а праксу прављења медијских исценираних догађаја треба једном прекинути.

„Свједоци сте да одређеним људима не одговара нека нормална атмосфера и нормалан рјечник. Свима се може десити да у одређеном тренутку нису задовољни ситуацијом у којој се нешто ради. Ако на дневном реду имамо четири тачке, природно је да се сједница раније заврши, али неко покушава да и то одужи, да привуче пажњу. Моја сугестија је била предсједнику Скупштине да сљедећи пут, ко год да је у питању, ако упути увреде буде удаљен са сједнице. То је једини начин да вратимо нормалну атмосферу“, казао је Ћурић.

Додао је да је неопходно да се сједнице које трају по два дана и на којим се највише прича на увредљив начин и поприлично невезано за тему, скрате на оптимално вријеме људског договора, а све је више сугестија да се измијени и пословник.