20191024140521_565116.jpg (87 KB)

Манука мед стиже нам из Новог зеланда продаје по цијени од 2.700 долара за 230 грама.

У питању је мед од једног цвијета, који се производи од нектара манука биљке, која цвјета само неколико недјеља сваке године.

Манука мед је нешто што је заиста на цијени. Не само због чињенице да вам је потребна позамашна количина новца како бисте купили макар и неколико грама ове супстанце, већ због његовог раритета и бенефиција.

Љубитељи меда у Уједињеном Краљевство могу бити узбуђени, јер ће сада имати прилику њиме да лијече своје ране, упаљено грло и уживају у свим другим бенефицијама, јер ће он управо дебитовати у луксузној робној кући Харродс.

Течно злато кошта 2.700 долара за теглицу од 230 грама у славној робној кући, а налази се одмах поред великих брендова као што су Цханел и Версаце. Труе Хонеy Цомпанy произвео је асортиман од 1.000 теглица, које су званично обиљежене као најчистији Манука мед икада.

Многи би се одлучили да више никада у животу не конзумирају мед када би морали да дају 2.300 долара за једну теглицу, али се ипак он продаје као алва, вјероватно са добрим разлогом.