ddd.jpg (102 KB)

Делегација Града Требиња на челу са градоначелником Мирком Ћурићем ових дана учествује на манифестацији „Дани Српске у Србији“.

Посјетили су јуче Зрењанин, а данас су разговарали са руководством Града Ниша.

Туристичка организација Града Требиња ће у свих 11 градова који су ове године обухваћени овом манифестацијом представила цјелокупну понуду нашег града.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић је, за Радио Требиње, истакао да су са руководством побратимског града Зрењанина разговарали о новим заједничким пројектима из области културе, спорта и туризма. Посјетили су и Ниш, гдје су договорени пројекти у области туризма и привреде.

„Већ имамо сарадњу са градском Општином Медијана, али ћемо је проширити на цио град. Сматрамо да Ниш има доста сличности са нашим градом, повезаћемо Туристичке организације. Договорено је да, када се нормализује ситуација, ђаци из Ниша долазе у посјете Требињу, а могу се организовати и узвратне посјете. Нема мјеста гдје смо били, а да људи нису били одушевљени нашим градом, како они што су били па носе дивне утиске, тако и они који намјеравају да дођу у град на Требишњици и који су чули све најљепше о Требињу“, рекао је Мирко Ћурић.

„Дани Српске у Србији“ трајаће до 29. септембра.

ccc.jpg (85 KB)

vv.jpg (78 KB)

Са градоначелником Требиња разговарала је Далиборка Радановић.