125400.jpg (181 KB)

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Соња Давидовић отвориће данас у Требињу манифестацију "Сусрети младих Српске" која ће окупити 200 младих из Српске и региона.

Ријеч је о највећем окупљању младих у Српској са едукативно-спортско-забавним садржајима, које организују Омладински савјет Републике Српске, уз подршку Министарства породице, омладине и спорта Српске и Града Требиња.

Циљ манифестације, која ће трајати до 30. августа, јесте да подстакне младе из Српске на умрежавање, креативан рад и дружење кроз забаву и интерактивно учење.

"Манифестација ће значајно допринијети развоју и унапређењу осјећаја заједништва међу младим људима, учесницима догађаја, и превазилажења предрасуда, те послужити као јединствено окружење у којем ће радити на развијању заједничких идеја с циљем побољшања њиховог положаја", најављено је из Омладинског савјета Републике Српске.

Отварање 23. "Сусрета младих Републике Српске" заказано је за 20.00 часова на Црквини, у амфитеатру Херцеговачке Грачанице, саопштено је из ресорног министарства.