20201105_163425.jpg (194 KB)

Демократски савез грађанима Требиња понудио је изборну листу са деветнаест имена и ми сматрамо да можемо одговорити сваком изазову у граду Требињу. Наступамо са локалном патриотском причом „Требиње без дилеме, Требиње прије свега“ и поручујем бирачима да изађу на изборе и дају глас нашој кандидатској листи, поручио је на конференцији за новинаре предсједник Градског одбора ДЕМОС-а и носилац листе ове странке за одборника у Скупштини града Требиња Славиша Јанковић.

„Тражићемо да се изгласа закон о звању мајки, јер сматрамо да су дјеца приоритет Републике Српске, односно наш потенцијал, јер без дјеце не можемо причати о економији“, казао је Јанковић.

Александра Kопривица, предсједник Актива жена ГО ДЕМОС-а и кандидат за одборника у Скупштини града Требиња каже да ову странку чине часни и поштени, млади и образовани људи, који  тек треба да покажу своју снагу.

„ДЕМОС је нова странка на политичком небу нашег града. Пружите подршку нашим кандидатима и заједничком кандидату за градоначелника Мирку Ћурићу. Нека буде ДЕМОС и Требиње прије свега“, рекла је Kопривица.

Предсједник ДЕМОС-а Недјељко Чубриловић казао је да ова странка тек треба да покаже своју вриједност, посебно што су на кандидатској листи  у Требињу људи са биографијама, занимањима, професијама и оствареним резултатима.

„Очекујемо да у Требињу постанемо парламентарна странка како би са новим идејама унијели  свјежину у рад локалне скупштине“, казао је Чубриловић.

Делегација ДЕМОС-а положила је цвијеће на Споменик браниоцима Требиња и у Спомен соби Требињске бригаде.