IMG_20201023_181245.jpg (175 KB)

Демократски савез Требиње данас је лијепљењем плаката и представљањем кандидата на тргу Слободе симболично почео кампању за предстојеће локалне изборе.

Предсједник Градског одбора ДЕМОС-а и носилац листе ове странке за одборника у Скупштини града Требиња Славиша Јанковић је истакао да им циљ одборнички мандат у новом сазиву скупштине.

„Одборници не могу промјенити свијест грађана за четири године мандата, али сигурно могу приступити реализацији одређених идеја око које је окупљена породица ДЕМОС-а. ДЕМОС заједно са осталим коалиционим партнерима окупљени око СНСД-а подржава Мирка Ћурића за градоначелника Требиња“, навео је Јанковић.

Он је позвао грађане да изађу на локалне изборе и подрже кандидате ове странке.

„Наш слоган је Требиње прије свега, јер Требиње нема дилеме“, поручио је Јанковић.

Александра Копривица, предсједник Актива жена ГО ДЕМОС-а и кандидат за одборника у Скупштини града Требиња каже да ову странку чине часни и поштени, млади и образовани људи, који воле Требиње и који се враћају у њега након завршеног школовања.

„ДЕМОС је нова странка на политичком небу нашег града. Подржите одборничку листу ДЕМОС-а и актуелног градоначелника Мирка Ћурића. Нека буде ДЕМОС и Требиње прије свега“, рекла је Копривица.

Бојан Спремо, потпредједник Актива младих ГО ДЕМОС-а и кандидат за одборника у Скупштини града Требиња је позвао младе људе из Требиња да у што већем броју изађу на изборе, јер су они промјена и покретач свега.