IMG-039072e2e1a95ea42637b37e2ca1d169-V.jpg (142 KB)

Неколицина чланова Градског одбора Демократског народног савеза Требиње, на челу са предсједником Јовицом Влатковићем, залијепили су данас предизборне плакате на пано у центру града.

Напомињући да своје предизборне активностиобављају у складу са епидемиолошком ситуацијом, без великих окупљања и галаме која, како кажу, никада није имала никакву продуктивност, у ДНС-у истичу да је њихов систем доказивања окренут само креативности и раду.

„У жељи да својим примјерима покажемо одговорност за здравље свих нас, избјегавамо велика окупљања, али и напомињемо да, као друштвено одговорна странка која окупља младост и искуство, преферирамо само привредни и културни напредак за који се морају залагати сви грађани Републике Српске“, казао је овом приликом Влатковић.

Наглашавајући да они нису странка  од великих обећања, он истиче да њихови чланови са великим привредним искуством, али и они млади који тек уче, могу изнјети терет напретка Републике Српске, што ће и доказати њихови одборници којим грађани буду дали повјерење.

Влатковић каже да у ДНС-у чврсто подржавају општедруштвено напредне пројекте у Требињу, попут градње аеродрома, Клиничког центра, соларне електране од 73 мегавата, за коју је и лично дао свој потпис у “Електропривреди РС“ и да се сви ови пројекти уз огромну вјеру и залагање требају и реализовати.

„Требиње  има историску прилику да постане најважнији центар у овом дјелу Балкана и то не смијемо да пропустимо“, одлучан је Влатковић, напомињући да једино преостаје да се правим људима да шанса.

У Демократском народном савезу у Требињу истичу да је управо провјерена комбинација младости и искуства оно чиме се воде и у њиховој странци, због чега су увјерени да ће тај квалитет препознати и грађани Требиња.