tijana-boskovic-docek-2.jpg (164 KB)

Билећани су данас приредили свечани дочек за суграђанку, златну репрезентативку Србије Тијану Бошковић.

Дочек за европску шампионку и најбољу одбојкашицу недавно завршног континенталног првенства организован је у билећкој спортској дворани која однедавно носи њено име.

Популарна „Тића“ каже да је срећна што је имала времена да дође кући, код које је увијек најљепше, те захвалила својим Билећанима на подршци коју јој пружају свих претходних година.

tijana-boskovic-docek-3.jpg (184 KB)

„Подршка нам је била додатни мотив и на овом првенству. Са поносом увијек кажем да сам из Билеће и радо долазим у свој град“, казала је златна репрезентативка Србије.

У финалу са домаћом селекцијом у препуној дворани у Анкари, каже Тијана, није била лако – било је тешко и дисати, акамоли играти – али су успјеле да остану хладне главе и остваре оба зацртана циља  – европско злато и пласман на Олимпијске игре.

Начелник Општине Билећа Миљан Алексић уручио је Тијани букет у бојама „Херцеговца“, клуба гдје је почела каријеру и захвалио што име Билеће проноси широм Европе и свијета.

tijana-boskovic-docek.jpg (145 KB)

tijana-boskovic-docek-4.jpg (195 KB)

Одбојкашка репрезентација Србије на недавно одиграном континенталном шампионату одбранила је титулу европског првака, а Тијана Бошковић још једном је понијела признање МВП првенства.