dragana-boro TREBINJE | Najbolja rukometašica Leotara Dragana Boro pozvana je u juniorsku reprezentaciju Srbije. Trener Vlada Šimičić je još prošle godine pozvao talentovanu Trebinjku da učestvuje na prvim trenažnim okupljanjima ove generacije, ali je odsustvovala zbog povrede. Pripreme reprezentacije će biti održane u Kragujevcu od 19. do 22. marta, potvrdio je za Portal radiotrebinje.com Zdravko Komnenović, trener ŽRK Leotar.
Kontrolne pripreme u Kragujevcu održavaju se pred kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo u Rumuniji, koje počinje 17. aprila ove godine. Dragana je u punoj formi i nadamo se da će uspješno da odgovori zadacima na pripremama juniorske reprezentacije Srbije“.

zdravko Zdravko Komnenović

Mogućnost da Dragana Boro zaigra za reprezentaciju Srbije najavio je i selektor seniorske reprezentacije Srbije Saša Bošković, koji je talentovanu rukometašicu zapazio ove jeseni, prilikom posjete Trebinju . „Ovo nije samo priznanje za Draganu, već i za naš klub i grad Trebinje. To je potvrda da i djevojke sa ovih prostora, ako kvalitetno rade i treniraju, imaju šansu da obuku dres reprezentacije Srbije“, ističe trener Leotara.
Na spisku pozvanih djevojaka vjerovatno će se naći  i Trebinjka Ivana Sikimić, bivša rukometašica Leotara, a sada članica Crvene Zvezde.
Nadamo se da će i ona naći mjesto među osamnaest djevojaka, na spisku koji će trener Šimičić kompletirati narednih dana“, kaže Komnenović .
Poziv da učestvuje na pripremama juniorske reprezentacije Srbije dobio je i trener ŽRK Leotar Zdravko Komnenović.
M.I.