989898.jpg (104 KB)

Требињка Теодора Вукасовић снимила је други „кавер“ за пјесму „Нешто лепо“ аутора и текстописца Драгише Баше, а у сарадњи са „Мас студијом“ из Мостара.

Након свог првог кавера „Рођена с вуковима“ која је имала преко 20 хиљада прегледа, Теодора је изабрала баладу „Нешто лепо“ коју изводи Драгана Мирковић, а текст је написао Драгиша Баша.

„Нисам мијењала екипу, задовољна сам и продукцијом и указаним повјерењем Драгише Баше који је један диван, приземан човјек који ми је и овај пут дозволио да отпјевам пјесму. Захваљујем му се што ме опет подржао“, каже  Теодора и истиче да је ову пјесму изабрала јер је емотивна и изузетно квалитетна истичући наду да ће се њена изведба и овај пут допасти свима.

„Јако је тешко пјевати пјесме Драгане Мирковић, али дала сам све од себе и мислим да је испало веома добро“, додала је она.

Драгиша Баша је за Радио Требиње казао да у Теодори види изузетан потенцијал.

„Некада интуиција није довољна, а некада је довољно да са неким размениш пар реченица и да са том особом успоставиш савршену релацију. Теа је управо такав лик и имали смо нетипичан разговор који је мени био јако симпатичан, а након тога и пословну сарадњу, за коју верујем да је тек почетак и да ће се Теа одлучити и на неки следећи корак, те да ће снимити и своју прву песму. Допада ми се њена боја гласа, као и њена енергија а ми аутори гледамо неке ствари из неког свог угла“, објаснио је Баша.

Теодора Вукасовић је пјевач групе „Престиж бенд“ и већ неколико година један од најпопуларнијих вокала у Херцеговини.