cjb trebinje TREBINJE l Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje dokumentovali su i danas Okružnom tužilaštvu u Trebinju dostavili Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Osiguranička prevara“ protiv lica inicijala S.R. i D.S, iz Trebinja.
Kako je saopšteno iz Centra javne bezbjednosti Trebinje - osumnjičeni se terete da su 10. aprila prošle godine vozilima marke „Pasat“ i „Golf 5“ fingirali saobraćajnu nezgodu radi naplate osiguranja.
Izvršenim saobraćajno tehničkim vještačenjem utvrđeno je da se radi o fingiranoj saobraćajnoj nezgodi, te da se ista nije dogodila na način kako su opisali učesnici. Na osnovu lažnog prikazivanja saobraćajne nezgode jedno osuguravajuće društvo oštećeno je za 9.984,00 KM“, navodi se u saopštenju CJB Trebinje.
U saopštenju se dodaje da je ovo od početka godine četvrti izvještaj o počinjenom krivičnom djelu koji su policijski službenici dokumentovali u vezi sa fingiranjem saobraćajnih nezgoda, čiji je cilj naplata osiguranih suma novca.
radiotrebinje.com