271724354_5363316177017449_6916118408217501159_n.jpg (148 KB)

Фудбалери Леотара данас су почели припреме за прољећни дио првенста у М:тел Премијер лиги БиХ. Нови стручни штаб је на стадиону у Полицама обавио прозивку, а први тренинг је одрађен данас поподне у Граду сунца, гдје ће бити обављене комплетне припреме.

Испред руководства, фудбалерима су се обратили предсједник УО Гордан Мишељић и спортски директор Жељко Радовић, који су играчима представили нови стручни штаб, али и подијелили очекивања од стручног штаба и играчког кадра у наредном периоду, а то је опстанак у највишем рангу.

Тренер Леотара Миодраг Бодирога је играчима изнио план припрема. „Имамо све услове да комплетне припреме обавимо у Требињу. У почетку ћемо радити у два термина, а већ смо заказали и неке пријатељске утакмице против Будућности из Подгорице, Бокеља, Томислава и генералну пробу против Зрињског на Полицама, седам дана пред почетак првенства. Одредили смо групу играча на коју рачунамо у наставку првенства, а очекујем да нам се ускоро прикључе и појачања. Такође, неколико играча ће доћи на пробу, те ћемо се о њиховим квалитетима накнадно изјаснити. Све у свему, потребна су нам појачања у свим линијама у екипи и по том питању су већ обављени неки разговори и очекујемо ускоро нова лица на тренинзима“, казао је Бодирога.